Rock Band 4 får besök av Fallout 4

[youtube id=”CRnp14ianWk”]

För att fira monsterförsäljningen av Fallout 4 har Harmonix Music Systems, Inc. och Bethesda Game Studios® today annonserat ut lite godis till Rock Band 4. När spelet får en gratis uppdatering den 8:e December kommer spelare kunna klä sin karaktär i Vailt 111-dräkten, komplett med en Pip Boy som reagerar på musiken.

“Rock Band’s karaktärseditor har alltid försett spelare med möjligheter att leva ut sina rockfantasier. Vi är glada över att kunna utöka dessa fantastiska möjligheter genom att lägga till nya saker, i synnerhet Vault 111-dräkten. Jag har varit ett fan av Fallout sedan starten. Att få spela de otroliga låtarna från vår Rock Band-katalog med ett gäng ‘vault dwellers’ är något vi tror att du kommer tycka är riktigt roligt.” säger Harmonix CEO Steve Janiak.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.