Ubisoft släpper stängd beta till The Crew 2

Snart är det dags att lägga labbarna på The Crew 2 som släpps lagom under sommarvärmen i stekheta juni. Fram tills dess läskar Ubisoft med en stängd beta som kommer rulla på mellan 31 maj – 4 juni. Här erbjuds spelaren att ta del av den första banen med allt vad spelet innehåller av racing och tävlingar. Genom ett amerikanskt landskap kan spelaren rejsa runt i tre former – till havs, till sjöss och till land. Via ett enkelt knapptryck med Fast Fav-funktionen kan flygplanet förvandlas till snabb båt eller vice versa.

Betan släpps till PC, Xbox One och PS4. För den som har riktig tur kan betan släpps ett par dagar tidigare innan officiell release. Besök spelets sajt för mer information om betan.

 

0 Delningar

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.