Sea of Thieves uppdatering The Hungering Deep har ett ankomstdatum

Den första uppdateringen till Sea of Thieves släpps sista veckan i maj. Handlar troligtvis om hajar.
Sjöbusen Merrick berättar läskiga historier vid lägerelden. Eller är de sanna?

Rare har nu utannonserat när Sea of Thieves får sin första uppdatering. The Hungering Deep släpps den 29 maj och är en gratis uppdatering som alla pirater kan ta del av. I enlighet med studions strävan att upprätthålla en känsla av mystik och spänning, har de avslöjat ytters lite om uppdateringen.

Det vi vet är att The Hungering Deep börjar med ett event som ska engagera spelare att arbeta tillsammans. Ett nytt föremål som underlättar samarbetet ska bli tillgängligt med uppdatering, samt nya kosmetiska föremål att stajla din pirat med.

I dag är Sea of Thieves servrar stabila igen och förhoppningsvis slipper vi förra veckans serverproblem när uppdateringen sjösätts.

The Hungering Deep släpps den 29 maj till Sea of Thieves samtliga plattformar.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.