Udda Harvest Moon-spel ute nu

Harvest Moon: Mad Dash är ett fartfyllt pusselspel för upp till fyra spelare. Precis som andra delar i spelserien går det ut på att leva ”bonnalivet” ute på vischan och försöka få så hög avkastning som möjligt på grödorna i landen och på åkrarna. Tvisten är att Harvest Moon: Mad Dash delar upp spelet i banor. Var och en har ett mål som ska uppnås och ett vrickat villkor, exempelvis att undvika skenande vildsvin eller lavaregn medan du spelar.

Harvest Moon: Mad Dash utvecklas av Natsume med utgivaren Rising Star i ryggen. En digital utgåva finns ute på Nintendo Switch och PlayStation 4 sedan den 29 oktober, och en fysisk utgåva anslöt sig till den i fredags. Prislappen för den fysiska ligger på strax över 300 kr. En släpptrailer finns i sidhuvudet.

Det ser ut som att det här blir det första Harvest Moon-spelet för undertecknad. Vad tror ni, kan det här bli en återkommande affär så som Rune Factory? Eller är det en engångsföreteelse?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.