Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst kommer till vintern

Fans till den glada, gulhåriga ninjan kan nu glädjas över att Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst  kommer till vintern i år. Spelet är en förbättrad version av originalet (som saknar ”Full Burst”) i slutet av titeln, och kommer släppas till PC, PS3 och 360. De som redan äger originalspelet till konsol kommer kunna ladda ned uppgraderingen i form av ett DLC.

Några av förbättringarna som har gjorts i uppgraderingen är följande

  • Ett extra kapitel. Itachi är äntligen fri från Kabutos kontroll och tänker nu lära sig Reanimation Forbidden Jutsu. Kommer Uchiha och Sasuke kunna stoppa honom?

  • Ny spelbar karaktär. Kabuto når almighty Sage mode och kan går nu att spela i VS-läge både offline och online.
  • Nya videosekvenser i spelet.
  • 100 nya unika uppdrag.
  • 38 extra kläder att utsmycka sina karaktärer med.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.