Armored Core VI – 13 min explosiv action i ny presentation

Bandai Namco presenterar spelmekaniken i FromSoftwares kommande actionspel Armored Core VI.
Få en inblick i system och mekanik för Armored Core VI.

Armored Core VI är nästa stora spel från FromSoftware, utvecklarna bakom det hyllade Elden Ring och klassikern Dark Souls. Armored Core är en av deras äldre spelserier, och Armored Core VI är det första nya tillskottet sedan Armored Core V från 2012. Det är alltså länge sedan utvecklaren lät oss sitta i cockpit på en jätterobot.

Armored Core är en serie som blandar explosiv robotaction med avancerade spelmekaniska system i dess garage. Mellan intensiva uppdrag återvänder du till basen för att uppgradera och skräddarsy din jätterobot. Just den otroliga friheten att modulera och anpassa din robot för olika uppdrag och spelstilar är en central pelare i Armored Core.

Det finns mycket mer Armored Core VI

Vill du veta mer om Armored Core VI och hur det fungerar rekommenderar jag dig att kolla in förhandstittar från bland annat Skill Up, Fextralife och VaatiVidja. De går genom deras intryck, funktionerna i Armored Core VI och vad vi kan förvänta oss av FromSoftwares återvändande spelserie.

Armored Core VI släpps den 25 augusti till PC, Playstation 4 och 5 samt till Xbox One och Series X|S.

Du kan läsa mer om Armored Core VI på dess officiella hemsida och följa dem på Bandai Namcos sociala medier. Fast för en gedigen recension föreslår vi att ni bokmärker oss och inväntar slutet av augusti!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.