Upplev Resident Evil på riktigt

Nu är det inte långt kvar till releasen av Resident Evil 7 och för att göra reklam har Capcom och Sony bestämt sig för att ta marknadsföringen ett steg längre. Har du vägarna förbi London mellan 20-23 januari så kan du passa på att deltaga i ett live-baserat rollspel. I rollen som en journalist för en tv-kanal ska du undersöka ett hus som tidigare kanalanställda besökt och aldrig återvänt från. Under vistelsen väntas pussel och ”oväntade händelser” dyka upp längs färden som beräknas ta 45 minuter.

Mer information om eventet kan läsas här och här. Se till att vara ute i god tid då biljetterna uppges förekomma sparsamt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.