Utawarerumono: Mast of Deception kommer till väst

Det verkar som samarbetet mellan Atlus och Deep Silver gynnar gamers mer än vad man kunde ha förväntat sig. Utgivaren meddelade idag att det japanska rollspelet Utawarerumono: Mast of Deception, samt uppförljaren Utawarerumono: Mast of Truth, kommer till Europa. Förra året tecknades ett samarbete mellan Atlus och utgivaren Deep Silver att regionsanpassa och släppa spel utanför asien. Persona 5 var det första spelet som utgivaren fick ta hand om.

Utawarerumono: Mast of Deception släpps till Playstation 4, digitalt och fysiskt, samt till Playstation Vita, under våren 2017 med engelska undertexter och japanskt tal – precis som JRPG-fans vill ha det! Uppföljaren Utawarerumono: Mask of Truth släpps senare i år.

Kunniga fans känner spelet som Utawarerumono: Itsuwari no Kamen och handlar om en man som vaknar upp på ett snötäckt berg, iklädd ett patientskjorta och utan minnen. Det tar inte lång tid innan han räddas av en ung kvinna med djurlika öron och svans. hon ger honom namnet Haku och tillsammans reser de land och rike runt och snårar in sig i politiska konspirationer. Ett stort äventyr väntar i den 40 till 50 timmar långa storyn som kryddas med strategi- och rollspelsmekaniker.

Deep Silver vill också meddela att i arbetet med att konvertera spelet till den västerländska marknaden var de tvungna att göra en mindre ändring i spelets innehåll för att följa regleringar av avbildande av våld mot minderåriga. Med hjälp av det japanska distributionsföretaget Aquaplus har de arbetat för att ändringarna ska bli minimala och att budskapet i scenen ska vara densamma utan att bryta mot regleringar.

Utawarerumono: Mast of Deception släpps i vår till Playstation 4 och Playstation Vita.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.