Här är Fire Emblem-spelen som kommer

Fans till Faire Emblem har mycket att se fram emot. Nintendo presenterar fyra spel till deras konsoler och till smartphones.

Igår kväll efter läggdags gick Nintendo online och sände en spelpresentation av kommande Fire Emblem-titlar. Här är hela sändningen.

Först ut är Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, en helrenovering av det gamla Fire Emblem Gaiden som aldrig nådde väst. Med komplett röstdialog, farliga dungeons och ett flexibelt levelingsystem blir Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia något för fans att bita i den 19 maj när spelet släpps till Nintendo 3DS. Två amiibos på huvudkaraktärerna släpps samtidigt som spelet i ett två-pack.

Därefter bekräftade Nintendo att de arbetar på ett Fire Emblem till Nintendo Switch, deras nya konsol som släpps på marknaden 3 mars. Inget visuellt visades upp för spelprojektet men planen är att släppa det 2018.

Fire Emblem Warriors som skymtades kort i fredags när Nintendo avtäckte Switch, är en korsning mellan Dynasty Warriors och Fire Emblem. På samma sätt som Hyrule Warriors var en korsning mellan Dynasty Warriors och The Legend of Zelda. Med rock ’n roll och stora fältslag med horder av soldater att besegra är Warriors ett actionrollspel där mer är bättre. Fire Emblem Warriors släpps hösten 2017 till Nintendo Switch och New Nintendo 3DS.

Slutligen presenterades Fire Emblem Heroes, ett taktiskt rollspel för smartphones. Spelaren samlar hjältar från tidigare spel i serien och tränar dem för att besegra allt svårare fiender. Spelet släpps på Android och iOS den 2 februari. Du kan läsa mer om Fire Emblem Heroes här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.