Utmana polarna i F1 Race Stars

Denna trailer är den första från Codemasters kommande partyracingspel F1 Race Stars. Som en del av er kanske märker så tycks man ha lånat mycket från en viss italiensk rörmokare och hans gokartspel.  F1 Race Stars innehåller alla de stora F1-förarna och deras bilar, men i tecknade versioner.

På fantasifulla banor, fulla med hopp och loopar, gäller det att samla på sig rätt powerups för att lyckas besegra sina motståndare. Spelet har en multiplayerdel som tillåter upp till fyra spelare samtidigt på en delad skärm och upp till 12 spelare online. Dessutom så skall F1 Race Stars enligt utsago innehålla ett omfattande karriärläge i tre olika svårighetsgrader.

[youtube id=”fuqCQJOddUA” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.