Nästa version av SimCity kommer i mars nästa år

EA har meddelat att SimCity börjar säljas i Sverige den 7 mars, 2013. Det är mer än 20 år sedan det första SimCity-spelet såg dagens ljus och sedan dess har miljontals hobbystadsplanerare blivit borgmästare i sina egendesignade städer. Nya SimCity erbjuder enligt EA en djupare och mer omfattande spelupplevelse än någonsin tidigare. Spelet har utvecklats från grunden för att kunna erbjuda en uppkopplad onlineupplevelse som drivs av den nya GlassBox-motorn. Spelet har en miniatyrmodellkänsla och utseende som gör att spelarna vill titta in, pilla på och rota runt i staden. För första gången i spelseriens historia introducerar man  nya SimCity multicity-spel där användarnas beslut inte bara påverkar deras egen stad utan även får effekter för hela SimCity-världen. Det återstår att se om man lyckas locka till sig en ny generation spelare eller om serien som skänkt oss lite äldre gamers så mycket glädje har passerat sitt bäst-före-datum.

För att de senaste nyheterna om SimCity och för att förboka spelet se: www.simcity.com

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.