Uttryck dig med Logitech G

I veckan presenterade Logitech G sin nya kollektion med gamingprodukter. Störst fokus lades på lekfulla färger och möjligheten för var och en att kunna uttrycka sin egen stil.

Av produkterna gavs mest uppmärksamhet till det trådlösa headsetet G733 som kommer i fyra olika färger. De funktioner vi kommit att förvänta oss av ett gaming-headset ska finnas även i dessa lurar. Men denna kollektion tycks inte vilja revolutionera spelvärlden med just sin teknik, utan snarare ge oss spelare en chans att ha en lite mer personlig utrustning.

– Gaming blir en allt större del av populärkulturen, och då blir också personliga uttryck och stil allt viktigare för en spelares identitet. Det är med det i åtanke som vi har tagit fram en kollektion av högpresterande gaming-produkter i en kul och färgglad design, säger Ujesh Desai, VD för Logitech G.

Logitech G säger själva i sitt pressmeddelande att i och med att spelvärlden växer, så växer även behovet av att kunna uttrycka sig själv. Sociala medier, användargenererat innehåll och en fortsatt växande streamingkultur, har gjort att vi ser utrustningen på ett annat sätt än tidigare.

I den nya kollektionen Color ingår även spelmössen G203 och G305, samt tangentbordet G915 TKL. Produkterna kommer attt finnas tillgängliga med start september 2020. Du kan läsa mer genom att klicka här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.