Vad håller ni på med Activision?

Visst har vi alla hört talas om massiva förstadagspatchar, men frågan är om inte Activision tar priset i det nyligen släppta Tony Hawk’s Pro Skater 5

Spelare som kunnat förladda spelet vittnar om att installationsfilen legat på blygsamma 4,6 GB. När spelet släpptes för ett par dagar sedan så väntade en enorm förstadagspatch på hela 7,7 GB, alltså betydligt större än själva spelet var till en början. När den boxade versionen anlände till Varvats redaktion så visade det sig att spelet var fullständigt ospelbart i sitt ursprungliga skick. Vår fråga lyder; hur gör fans som av någon anledning inte har en internetuppkoppling? Får de returnera spelet?

Jag kan ha förstående för att vissa onlinefunktioner kräver mindre uppdateringar, men i det här fallet är det hela snudd på löjligt. Hoppas ni lär er något av detta fiasko Activision och att ni i framtiden skjuter upp releasen av halvfärdiga spel.

VI kommer snart att recensera Tony Hawk’s Pro Skater 5, men tyvärr är det första intrycket allt annat än bra.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.