Väldens bästa stadsbyggarsimulator får en uppföljare

Cities: Skylines II släpps under 2023.

Jag måste erkänna att jag lagt ner veckor, om inte månader på att bygga den perfekta staden i Paradox lysande Cities: Skylines. Därför är det nu med ett pirr i magen vi kan berätta att världens bästa stadsbyggnadssimulator får en efterlängtad uppföljare senare i år. Då släpps nämligen Cities: Skylines II, ett spel som lovar ännu mer möjligheter när det kommer till att bygga den perfekta staden. Se hur din skapelse växer från en blygsam byhåla till en kokande metropol och du får ha ett finger med i spelet när det gäller det mesta, från enskilda hushåll till stadens övergripande ekonomi.

Cities: Skylines II släpps till alla moderna plattformar senare i år. För mer information, besök den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.