Varvat fyller tre år!

I maj 2012 startade två tv-spelsentusiaster, Kim och Jonas, upp en lite personligare spelsida. De kallade sitt projekt för Varvat och de ville fokusera på att leverera de senaste nyheterna och bästa recensionerna till alla som kunde tänkas vara intresserade. Dessutom kryddades innehållet med en och annan krönika.

Nu är det alltså tre år sedan Varvat satte segel mot en främmande horisont. Genom åren har mängder av mer eller mindre kända spel recenserats och otaliga nyheter publicerats. Många skribenter har kommit och gått, men en fast kärna redaktörer har hela tiden hållit samman skutan.

För ett knappt halvår sedan uppdaterades Varvat med en helt ny layout. Samtidigt blev sajten helt responsiv, vilket gör den lättare att läsa på mobiltelefoner.

Idag är vi större än någonsin och vi kan lätt mäta oss med flera etablerade spelmedia på marknaden. Vi är inte i paritet med stora giganterna och det är heller inget vi i dagsläget strävar efter. Istället vill vi fortsätta leverera personligare och bättre texter. Vi hoppas ni uppskattar vårt arbete och att ni vill fortsätta vara med oss på resan mot en ännu helt oskriven framtid.

Så länge det finns spel så finns vi där och skriver om dem! Grattis Varvat – tre år!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.