Välkommen till nya Varvat!

Känner du inte igen dig? Det är ingen fara, det gör inte vi heller. 

Du läser just nu nya Varvat. Det mesta är sig likt när det kommer till innehåll, men utsidan har fått sig en rejäl översyn. Vi vill göra det lättare att få en överblick av vårt innehåll och tanken är att du snabbt skall hitta det du letar efter. Det är enkelt att filtrera nyheterna efter titel, datum eller konsol. Dessutom kommer våra recensioner i framtiden att erbjuda ännu mer info. Givetvis på ett lite personligare sätt.

Bland nyheterna finns nu möjligheten att direkt säga vad du tycker om en text genom att klicka på Hissa eller Dissa under artikeln.

När man gör en så här stor förändring så är det oundvikligt att råka ut för en och annan barnsjukdom. Vi kommer att rätta till eventuella fel efter hand vi hittar dem.

Vi hoppas att du skall gilla nya Varvat. Lämna gärna en kommentar på det nya utseendet i detta inlägget.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.