Vigor finns nu på PC – häng med på en rejäl genomspelning tillsammans med utvecklarna

Bohemia Interactive har äntligen lyssnat på önskemålen från PC-spelare och nu släpper de slootershooterspelet Vigor på Steam Early Access från och med maj. Detta markerar spelets första stora släpp på en ny plattform sedan det släpptes till PS4 och PS5 år 2020.

Early Access-versionen släpps med Vigor – Reinforcements Pack, och kommer kosta i runda slängar 200 kr. Reinforcements Pack innehåller flera exklusiva föremål som bara är tillgängliga för de som skaffar den nya versionen. Paketet innehåller också en uppsättning vapen och förbrukningsvaror som kommer att hjälpa dig att komma igång med din resa i den farliga ödemarken.

I videon ovan får vi följa med utgivarna när de spelar Vigor i drygt en timme. De går också igenom alla nyheter vi kan förvänta oss av spelet när det släpps som Early Access.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.