Vintern kommer till mobilen

Game of Thrones: Conquest är mobilspelet baserat på den populära tv-serien

Säsong sju av Game of Thrones har precis avslutats och för att råda bot på abstinensen så släpper nu Warner Bros. ett mobilspel baserat på serien. Spelet Game of Thrones: Conquest och har ännu inte fått något releasedatum men det kommer att släppas senare i år. Fans kan däremot redan nu registrera sig på hemsidan och på så vis ta del av en hel del extra resurser när spelet vä släpps.

Game of Thrones: Conquest är ett MMO-lir där du tar kommandot över ditt eget Hus och med hjälp av politik och krig skall du lyckas ta din plast på Westeros  beryktade järntron. På vägen kommer du att stöta på bekanta ansikten från tv-serien, däribland favoriter som Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, och Jon Snow.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.