Toppspelare vinkar av Destiny och blickar mot Destiny 2

Fler och fler montage av spelare som varit aktiva inom communityt, spelat i större matcher eller bara älskar Destiny trots sina flera brister har börjat vinka av det första spelet i väntan på uppföljaren. En av dessa är Sir Dimetrious, som med hjälp av Crispy Senpai har gjort det kanske snyggaste montaget så här långt.

Väl värt att notera är att Sir Dimetrious är helt sinnesjukt bra på PvP i Destiny och tvekar inte heller att dela med sig av tips till de som kollar in hans videor. Musiken är av Illenium, även det en kanal väl värd att kika upp!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.