Vladimir Tarasenko blir omslagspojke på NHL 17

Under NHL Awards i Las Vegas passade Electronic Arts på att visa upp den nya Shape Your Legacy Off-trailern. Samtidigt avslöjade man att St. Louis Blues stjärnforward Vladimir Tarasenko kommer att pryda omslaget av NHL 17. Tarasenko fick över 6 miljoner röster via Twitter och NHL.com under NHL 17 Cover Vote.

– Det är en mycket stor ära att få representera mina lagkamrater och alla Blues-fans över hela världen genom att pryda omslaget av NHL 17, konstaterar Vladimir Tarasenko. Som spelare är det en stor händelse att bli framröstad av fansen via Cover Vote och jag är glad över att vara inblandad i årets spel.

Samtidigt uppmanades fan att anmäla sig till den  öppna NHL 17-betan som kommer att erbjuda tre spellägen. Betatestet startar den 28 juli. Spelare som registrerat sig som en NHL 17 Insider kommer att få tidigare tillgång till betatestet så väl som senaste nytt, trailers och mycket, mycket mer innan svenska releasen den 15 september, 2016.

Betatestet kommer att innehålla tre spellägen: Online Versus, EA SPORTS Hockey League och Hockey Ultimate Team så väl som Creation Zone. Beta-registreringen startar nu och pågår till och med den 7 juli. Själva betatestet börjar den 28 juli och avslutas den 4 augusti.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.