Warframe populärt på PS4 – uppdatering 13: Dark Sectors live

Warframe, onlineactionspelet från Digital Extremes, är tydligen väldigt populär på Playstation 4 och är den näst mest nedladdade applikationen till konsolen. Nu är senaste uppdateringen, nummer 13 i ordningen kallad Dark Sectors, live och tillför en hel del nytt innehåll till spelet. Viktigt att lyfta fram den här gången är att utvecklarna lyssnat på spelarna på Playstation 4 och implementerat flera unika funktioner. Efterfrågan av att kunna skräddarsy kontrollayouten på Vita vid fjärspelning och att kunna ändra prestandainställningar har varit stora och med den här uppdateringen har de lyckats implementera dessa. Exklusivt för Playstation 4 är att – för en credit – få möjligheten att ändra färgerna på de olika warframes spelaren har tillgång till.

I övrigt väntar en helt ny warframe, Hydroid, baserad på elementet vatten och den mycket efterlängtade förbättringen av närstridsmekaniken. Kallad melee 2.0 introducerar uppdateringen kraftfulla närstridsattacker, förbättrad rörlighet och möjligheten att uppgradera närstridsvapen. För de spelare som nått slutspelet i Warframe väntar de så kallade Dark Sectors vilket klaner kan resa till genom att bygga solar rails. Där kan spelarklaner lägga beslag på övergivna kolonier vilket andra spelare måste betala tull på – men en varning: andra klaner kan överta kolonierna för sig själva!

Utöver det kommer uppdateringen med fyra nya vapen varav en är ett så kallad prime weapon, nya närstridstillsatser, en ny vapeneffekt som heter shock camo skin som förvirrar mekaniska och organiska fienders optiska egenskaper, nya fiender med elementala svagheter, tio nya dojorum och en helt ny miljö som går att uppleva i Ceres regionen.

Mer information om uppdateringen och för en video från utvecklarna, klicka här.

Warframe finns att spela gratis på Playstation 4 och PC.

[youtube id=”z2BHfrR3ikE” width=”600″ height=”350″]
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.