Warframe: The War Within är spelbart nu

Digital Extremes framgångsrika actionspel Warframe har i dagsläget 26 miljoner aktiva medlemmar. För att blidka det stora intresset har PC-uppdateringen The War Within släppts. Tillägget är en fortsättning på expansionen The Second Dream som gavs ut i december förra året. Förutom en nyskriven story och flera nya uppdrag finns bland annat detta:

Nya fiender: Den nya rasen Grineer som bär tungt skydd beklädd i röda plagg. Snabb som en gepard med sina dödliga attacker för den som kommer lite för nära.
Nya vapen: Dominera fienderna med denna vapenarsenal till förfogande:
• Twin Rogga –  Dubbelpistoler kapabla till avrättningar på distans och i närstrid.
• Zarr – Ett slags hagelgevär med kraften att utplåna fler fiender samtidigt eller större motståndare med ett skott i närkamp.
• Kesheg – Ett blänkande tillhygge som är extremt dödligt på närhåll.
Nya dräkter och skinnvarianter: Ge din krigare, dina fordon och ditt sällskap ett nytt utseende med Syandana- och Sugatrarustning och skinn.
Det aktuella tillägget kan laddas ned på Warframes officiella hemsida.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.