Ny klass till Dropzone – Summoner

Spelutgivaren Gameforge och utvecklarna på Sparkypants Studios fortsätter att förbättrea Dropzone med den senaste uppdateringen – den helt nya Summoner Pilot-klassen.

I den senaste uppdateringen utökas spelet med en ny “Summoner”-klass som sluter sig till striden för att jaga cores på Jupiters måne Europa. Piloterna som manövrerar dessa enorma krigsmaskiner är specialiserade i att använda Kavash för deras eget syfte, såväl som att teleportera allierade Rigs över kartan. Summoner Pilot-klassen ger oss nya strategier, Rigkonfigurationer och taktiskt gameplay som kan dominera motståndet. Dropzone fortsätter att omdefiniera RTS-genren och lovar att vara den nyaste, fräschaste tolkningen av genren under 2017 och framåt. Se spelets trailer här ovan.

Summoner – Manipulation när det är som bäst

Armerad med en överdimensionerad och dödlig Lapse Generator, Gravity eller or Replicating Rifle kommer de tre Summonerpiloterna Plutus, General Vex och Pandora sluta sig till samlingen av Rigs. Olikt Tank-, Gunner- eller Mechanic-klasserna förlitar sig Summoner på att använda kartan för att influera striden. De kan manupulera Kavash Hives och använda dem mot motståndaren eller skapa hinder för motspelaren på kartan. Spelare kan nu kombinera existerande klasser med den helt nya Summonerklassen och använda sig av ett mer varierande och flexibla strategier. Varje spelare i den stängda betan får tillgång till den första Summonerpiloten direkt på deras konto och kan låsa upp mer utrustningen efter varje spelomgång.

Varje pilot slåss av sina egna anledningar. Generel Vex från House of Swords är en nobelkvinna som slåss mot Kavash och vill ta tillbaka Europa. Plutus ser cores som en gåva från en urgammal ras och kämpar i sin mening ett heligt krig. Pandora har höga förhoppningar om Exiles. Hon vill få ett slut på striderna på Europa och bringa fred till hela solsystemet.
Dropzone är det första nya spelet från Sparkypants Studios, bestående av RTS-veteraner från Big Huge Games. Dropzone samlar klassiska attributer från RTS-genren, som kontroll över kartan, multienheter som spelare måste dirigera, med levelbaserat, intensivt online PvP. Spelare kan utforma sina taktiker, skräddarsy sina Rigs för att passa deras spelstil och sedan ta med dem in i striden mot deras motståndare i 15 minuters matcher. Dropzone erbjuder ett stort utbud av Rigs och deras utrustning och ett lika stort urval av kartor som tar plats på ett alieninfesterat Europa. Dropzone är planerat för release under 2017 som en gratis nedladdning till PC. Läs mer på den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.