Wargaming och Mad Head Games släpper RPG-liret Pagan Online

Wargaming, studion som gjort sig kända för sina multiplayerspel med stridsvagnar, flygplan och båtar i huvudrollerna ger sig nu in i fantasy-genren. Tillsammans med serbiska studion Mad Head Game släpper de under nästa år RPG spelet Pagan OnlinePagan Online beskrivs som en ny tolkning av klassiska hack-and-slash-spel med kraftfulla slagskämpar, tonvis med utrustning och blodiga segrar. Spelets setting är en demonisk dystopi baserad på förkristen mytologi.

– Pagan Online är en av de mest intressanta produkterna vi jobbat med hittills. Vi hjälper utvecklarna på Mad Head Games att nu ut med sin passion och talang till PC-spelare över hela världen, Jacob Beucler, Product Director hos Wargaming.

Pagan Online släpps till PC under 2019 och du kan redan idag signa upp för tidig access till spelet på den officiella hemsidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.