Wargaming släpper loss övernaturliga krafter

Monstruösa fordon släpps lös i World of Tanks på konsol, och World of Warships till Halloween. När portalen mellan vår värld och en annan försvagas slår terrorn till både på land och till havs. En hord som inte är av denna värld har invaderat och startar en episk strid mellan gott och ont i World of Warships och World of Tanks till Xbox One och PlayStation 4.

Från den 27:e Oktober, fram till den 10:e November kommer jordens öde abgöras i World of Warships PvE-spelläge “Saving Transylvania”. I detta kommer du teama upp med andra spelare i en division som ska skydda ångskeppet “Transylvania”. Din armada inkluderar Blade, ett stridsfartyg med förödande torpeder, Jackal har två massiva knytnävar på sin bog, perfekt för att ramma zombieskeppen. Slutligen har vi Igor, ett monster som är bra på lite allt möjligt. När du väl har valt ditt skräckinjagande skepp är ditt uppdrag att skydda och eskortera Transylvania till säkerhet, allt medan en flotta av zombieskepp attackerar, ledda av Rasputin.

Den 28:e Oktober börjar kaoset i World of Tanks till PlayStation 4, Xbox One och Xbox 360. Modiga pansarvagnsförare får spela på den kusligt omgjorda Himmelsdorfkartan “Dead City” med sin Spectre tank, tillsammans med ”uppvaknade” monsterversioner av Revenant Krafts Panther, Lycan T71, Gorynych KV-5 och Kaiju O-I. Två utmanande PvE-spellägen; ”Beware the Full Moon” på Himmelsdorf Night och ”Hunt the Revenants” på Thiepval Ridge kommer bidra med en ultimat uppgörelse mellan Spectre och de “uppvaknade” monsterfordonen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.