World of Warships slår ihop påsarna med klassikern Heroes of Might and Magic III

World of Warships ett samarbete med Heroes of Might and Magic III, en Halloween-special och massor av nya skepp precis i tid för Black Friday. Allt börjar idag, den 19 oktober.

World of Warships firar den läskigaste säsongen på året med massor av godsaker för spelare. Bland dessa finns ett speciellt samarbete med det ikoniska strategispelet Heroes of Might and Magic III, med sex nya befälhavare som tar över rodret. Denna uppdatering introducerar också en festlig ”Rädda Transsylvanien”-operation för Halloween, tillsammans med tre nya japanska slagskepp i tidig åtkomst och fyra fartyg som kommer till spelet precis i tid för Black Friday.

Var och en av kaptenerna från Heroes of Might and Magic III är utrustade med sin egen unika röst. de kommer alla med tio XP, redo att leda den egna armadan mot seger. En ny slumpmässigt genererad karta direkt inspirerad av Heroes of Might and Magic III finns tillgängliga för spelare som kommer att låsa upp befälhavarna tillsammans med olika resurser som erfarenhetspoäng, gratis tillgång till Premiumkonto och bonusar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.