Watch_Dogs 2 får tonvis av olika samlarutgåvor

Ubisoft har gått ut med en release för Watch Dogs 2. Den 15:e November kan vi förvänta oss en uppföljare till PlayStation 4, Xbox One och PC.
Watch_Dogs 2 är resultatet av över två års intensivt arbete av originalteamet bakom det första spelet. Temat kring datasäkerhet och hacking är mer aktuellt än någonsin i dagens samhälle och Watch_Dogs har utforskat dessa teman ända sedan releasen av sagda spel 2014. I uppföljaren fortsätter detta tema i San Francisco Bay Area, där vi får följa Marcus Holloway.

Spelare kommer kliva in i en enorm öppen värld och detta är den sista staden att installera ctOS 2.0, ett avancerat operativsystem som kartlägger stadens infrastruktur. I fel händer kan dock ctOS 2.0 användas för att invadera människors privatliv och kontrollera invånarna. Spelare kommer få ta del av den tekniska revolutionen i rollen som Marcus Holloway, en genialisk ung hacker som har fallit offer för ctOS 2.0 och dess beräknande algoritmer. Nu står han anklagad för ett brott han inte begått och det blir hans uppgift att stänga ned ctOS 2.0 för gott. “Vårt kreativa team har jobbat hårt för att leverera en fantastisk Watch_Dogs-upplevelse” säger Dominic Guay, Ubisoft Montreal.

Ubisoft har även släppt en trailer för särskild Marcus Williams, vår protagonist:

[youtube id=”FyJRp8FDFb4″]

Utöver standardversionen av spelet kommer det finnas en del specialutgåvor att förbeställa:

Deluxe Edition
Watch_Dogs 2, en exklusiv tröja, en San Fransisco-karta, litografier och ett in-game deluxepaket för att skräddarsy olika föremål.

Gold Edition
Watch_Dogs 2, deluxepaketet och ett säsongspass.

San Francisco Edition
I samlarboxen ingår Watch_Dogs 2, deluxepaketet, extra digitalt innehåll, Zodiak Killer mission, en figur föreställande Marcus, San Fransisco-inspirerade stickers, litografier och en San Fransisco-karta.

Exklusivt på Uplay shop kan en beställa Wrench Junior Robot Collector’s Pack och The return of DedSec Collector’s Case. The return of DedSec Collector’s Case innehåller Gold Edition och perfenalia med DedSec-tema, tillsammans med en del andra samlarföremål, DedSec Marcus-figur, Marcus sjal och kepsreplika, samt en exklusiv 64-sidig artbook.
Wrench Junior Robot Collector’s Pack innehåller Gold Edition och en 20cm replika av Wrench Junior robot, som kan kontrolleras med en app till både Iphone och Android.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.