WORLD OF HORROR ute nu på early access

World of Horror är skräckspelet inspirerat av Junji Ito och H.P. Lovecraft som nu finns ute i early access för den som vill liva upp vardagen.
Skräck och vanvett nu i early access!

För några veckor sedan fick vi nys om ett lite udda skräckspel. World of Horror väcker nyfikenhet med sin tekniskt låga, men artistiskt höga grafiska stil. Att det inspirerar av skräckmästare som Lovecraft och Junji Ito väcker bara mer intresse.

Om du, precis som oss, blir svettiga av själva tanken av en skräckkompott som World of Horror tycker jag du kan undersöka spelet närmare på dess hemsida. Men var observant, då någon form av galenskap verkar ha infekterad utvecklarna, då spelet är utannonserat till Playstation 4 och Nintendo Switch på vissa ställen, men inte andra.

Är du beredd att kasta dig in i mörkret kan du hitta early access-köpet på Steam. Om du har Xbox Game Pass kan du åtnjuta galenskapen utan extra kostnad.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.