Wunderling DX studsar in på Switch och Steam idag

Spelar du Wunderling på Switch eller PC så är det här din lyckodag. Just denna dag släpps nämligen den kostnadsfria expansionen Wunderling DX till båda dessa plattformar. DX-utgåvan utlovar ännu mer utmanande plattformspussel och en helt ny värld med 14 nivåer att upptäcka. För att hitta de nya nivåerna gäller det att först spela igenom original-utgåvan och sedan hitta de dolda portaler som gömmer sig inne i spelet.

– Wunderling DX är avslutet på ett kapitel och samtidigt början på något nytt, säger Niklas Istenes, grundare och vd på Göteborgsbaserade studion Bitwave.

För er som inte vet vad en Wunderling är så kan vi berätta att det är en gul figur vars hoppförmåga trotsar all normal gravitation. Spelet är ett klassiskt plattformsspel med färgglad, retroinspirerad grafik. Vill du ge spelet en chans så finns det nu ett gratis demo att hämta till både Nintendo Switch och Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.