YouTubern Etika hittad död

Det var under förra veckan som Youtubern Desmond Amofah, mer känd som ”Etika”, försvann från sitt hem i New York. Kort innan försvinnandet postade han en video på youtube, som sedan togs ner, där han sa farväl till sina fans och sedan dess har ingen lyckats få kontakt med honom. Under söndagen hittades Amofahs tillhörigheter på Manhattan Bridge i New York och nu två dagar senare bekräftade polisen att de hittat youtuberns kropp.

Desmond ”Etika” Amofah hade en stor följarskara på YouTube och Twitch och var känd bland annat för sina genuina och entusiastiska reaktioner. Han fokuserade mest på spel från Nintendo och kallade sina fans för JoyCon Boyz efter Nindendo Switchs handkontroller.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.