Zoink lottar ut den coolaste Switchen hittills

För att fira att Zoink Games släppt Stick It to The Man till Nintendo Switch lottar studion nu ut en unik, specialdesignad Nintendo Switch signerad av gänget bakom spelet.Stick It to The Man släpptes till Nintendos bärbara konsol tidigare i veckan.

– Vi blev så glada över spelets mottagande att vi bestämde oss för att göra något kul för våra fans. Eftersom vi lagt så mycket energi på spelets utseende så tyckte vi att detta var ett roligt sätt tacka, säger Alexandra Dahlberg, Community Manager på Zoink.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att berätta för Zoink på deras sociala medier vart du helst vill spela Stick It to The Man på Switch. Du kan också vinna en kopia av spelet till valfri plattform.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.