Image & Form och Zoink slår sig samman till Thunderful

Nu är Thunderful det nya namnet att hålla koll på. Både Zoink och Image & Form är redan ganska bekanta namn på den svenska spelmarknaden. De två Göteborgsbaserade utvecklarna har flertalet kända titlar under sina respektive bälten. Image & Form med SteamWorld Dig-serien, som vi har sett på långt fler plattformar än många utvecklare är bekväma med att arbeta på. Zoink imponerade istället med sin titel Fe, som släpps snart under 2018, vilken till och med drog till sin intresse från speljätten EA.

Utvecklarna är nära bekanta sedan tidigare och nu slår de alltså sig samman till Thunderful. Hoppet är att sammanslagningen ska leda till att de blir en av de större makterna inom den europeiska spelindustrin. Fortsätter de med samma takt och kvalité som de gjort tidigare lär detta inte vara några problem alls.

Vi på Varvat kommer i alla fall hålla ögonen öppna på denna nya men erfarna spelare på slagfältet. Tills dess att deras nästa projekt utannonseras kan du ju svänga in och säga hej på deras nya hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.