Zombieslakt till Halloween för alla Nintendo peeps

Independent Games utgivare Versus Evil har slagit sig samman med PikPok och gått ut med releasen av den apokalyptiska zombieshootern Into The Dead 2, som kommer släppas lagom till Halloween på Switch.

Med dagens datum som måttstock har spelet laddats ned till mobila enheter över 100 miljoner gånger, vilket gör det till en av de mest populära zombiespelen tillgängliga för skräckfans.

Into the Dead 2 finns tillgängligt för förbeställning. Fysiska utgåvor kommer med två DLC:s – Ghostbusters och Night of The Living Dead. För de som vill förbeställa den digitala versionen finns den tillgänglig på Nintendo eShop. Vill ni ta del av uppdragen som kommer med Ghostbusters och Night of The Living Dead finns de att köpa separat i eShopen.

Into The Dead 2-spelare kommer konfronteras med horder av zombies på över 60 storybaserade banor. Om mycket vill ha mer finns det alltid 36 frivilliga sidouppdrag som håller tempot vid liv. Spelare kommer kunna bBeväpna sig med ett brett utbud av vapen som sträcker sig mellan åtta olika klasser.

De som känner sig sällskapssjuka kan ta välja mellan åtta olika husdjur att ta med sig på uppdragen. Det finns allt från vovvar, zombieätande tigrar, där alla kan levlas upp och få särskilda förmågor.

Into the Dead 2 på Nintendo Switch kommer ge spelare en hel del att sätta tänderna i med denna adrenalinpumpade, arkadliknande gameplay. Vi ser fram emot att inkludera det licensierade Ghostbusters och Night of The Living Dead-innehållet, vilket gör Into the Dead 2 till ett nödvändigt inslag i spelstunderna under Halloween.” säger Steve Escalante, General Manager på Versus Evil.

Into the Dead 2 kommer även med HD Rumble-, Joy-Con- och Pro Controllerstöd.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.