Capcom antyder att nytt Resident Evil är på G

Under september kommer Japans största spelmässa äga rum. Under Tokyo Game Show kommer dussintals nya spel visas upp för den japanska publiken. Ett av dessa är en Capcom-titel som heter Project Resistance.

Även om ett nytt Resident Evil inte är bekräftat antyder speltiteln att satsningen är kopplad till den berömda skräcksagan. De första två bokstäverna i Resistance är rödmarkerade, en subtil markering för att anspela på survial horror-genren.

Den 9 september kommer en speltrailer släppas som visar upp vad projektet kommer handla om. Project Resistance släpps till PS4, PC och Xbox One. Något releasedatum är ej ännu satt.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.