ARK: Survival Evolved vidgas med expansionen Aberration

ARK: Survival Evolved får expansionen Aberration redan en månad efter release. Aberration är en underjordisk ARK med spännande varelser - och urgulliga lys fisk-bulldogs!

ARK: Survival Evolved har bara funnits ute i några dagar, men redan har nästa expansion till överlevnadssimulatorn utannonserats – Aberration. I denna expansion får överlevare tillgång till en underjordisk ark fylld med underliga och livsfarliga varelser. I Aberration tillkommer nya funktioner till spelet så som linbanor, radioaktivitet och gasläckor. För att möta de nya hoten och miljöerna kan spelare bygga över 50 nya föremål, inklusive ljusstavar och railguns.

Aberration är en separat expansion, men som ingår i Explorer-utgåvan av ARK: Survival Evolved. Spelare som äger Explorer-utgåvan får även tillgång till två kosmetiska föremål: en hjälm och ett svärd i underjordiskt tema.

Aberration släpps i oktober på PC, Playstation 4 och Xbox One.

Nya vidunder

Aberration introducerar överlevare för flera skräckinjagande – och några supergulliga – varelser. Rock Drake, en kameleont-liknande jätte som kan kamouflera sig samt klättra på grottväggarna. Som drake kan den självklart flyga och sprida skräck. Tämjer du den kommer du sannerligen härska över underjorden.

Har du spindelfobi kommer Nameless Queen ge dig mardrömmar. Denna spindel är inte någon vanlig husspindel, åh nej, hon är en hemsk varelse som kan inkubera sina offer. Kittlar det under din hud? Gissa då vad som tittar ut ur offrets bröstkorg när det är dags att kläckas. Den här varelsen är svårtämjd men när hon är vid din sida finns nog inget som kan stå i din väg.

Dags att lägga benen på ryggen?

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com