Följ med och se processen bakom lagdräkterna i Overwatch

Overwatch

Årets spel 2016
PC Playstation 4 Xbox One
8

Mycket bra

7.3

Användarbetyg

Följ med och se processen bakom lagdräkterna i Overwatch

Vi skrev tidigare om de förändringar som kommer komma till e-sporten för Overwatch och Blizzards OW-team ger oss nu en liten inblick i själva rbetet bakom detta. I videon ovan kan ni se vad spelare kan förvänta sig när Overwatch World Cup drar igång imorgon, den 3:e November. För er som inte hört om förändringarna och känner att det på något obeskrivligt sätt är nästintill omöjligt att klicka på länken ovan får ni en sammanfattning här. Teamen kommer få särskilda färgpaletter för att lättare kunna hänga med som åskådare. Vi får även en top down-karta som är interaktiv, tredje persons smartkamera, kill feed replays, automatiserat turneringsinterface och auto-paus vid disconnects. Ni kan även se hur lagdräkterna kommer se ut här nedan. Spoiler – det ser riktigt snyggt ut.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com