Ubisoft bjuder på 21 minuter gameplay från Ghost Recon: Wildlands

I mars kommer Ubisoft nästa satsning i Ghost Recon-sagan att ges ut. I Ghost Recon: Wildlands får du befälet över en grupp elitsoldater som reser Bolivia runt för att slå ut maffialigor och knarkbossar. Spelet uppges vara ett av de största open-world kreationerna i bolagets historia med enorma vidsträckta landskap att utforska, antingen solo eller online. För att bjuda upp till pardans har 21 nya saftiga minuter lassats fram från utvecklingsrummet. Titta, bli grymt imponerad och njut.

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com