Sam Fisher slår följe med Ghost Recon-gänget i Wildlands

Minns ni superagenten Sam Fischer som figurerade frisk i divsere stealthspel för tio år sen? Den här gången gör karln ett gästinhopp i Ghost Recon: Wildlands för att fira spelets andra födelsedag. Sam dyker upp i ett uppdrag som ingår i uppdateringen  Special Operations I. Här ska man infiltrera en tungt bestyckad militärbas tillsammans med soldatknuttarna i Ghost Recon: Wildlands.

Allt som allt bjussar Ubisoft på en gratis spelvecka mellan 12-15 april. Uppdraget kommer vara tidsbegränsat så skynda på att ladda ned fort som möjligt för att ta del av Sams utrustning, exempelvis hans mörkerglasögon.

Mer info om uppdateringen här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.