1 Mars innebär DLC till Borderlands 2

Den nya DLC`n till Borderlands 2 ger spelaren cirka 20 timmar mer gameplay med de två nya kampanjerna, ”Captain Scarlett and her Priate’s Booty” och ”Mr Torgue`s Campaign of Carnage ”. För mer stridserfarenhet så kan du slåss mot ovanliga monster i ”Creature Slaughter Dome”.

Spela med den helt nya karaktären, Gaige the Mechromancer. Paketet innehåller också Gearbox Gun Pack, Skyrocket Grenade, nya ansikten och kläder för varje karaktär och en gyllene nyckel för att låsa upp sällsynta lådor.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.