Sacred Citadel nyheter

Side-scroller action/fightingspelet Sacred Citadel är en ny fristående titel som tillhör det rika Sacred universumet. Sacred Citadel kommer att återuppfinna den välbekanta arkadkänslan av klassiska Brawlers samtidigt sätta en ny standard för framtidens Hack n`Slash side-scroller.

Det finns flera spelbara karaktärklasser, såsom Safiri Warrior, Ancarian Ranger och Khukuri Shaman, alla med olika färdigheter som kan ytterligare individualiseras genom RPG-funktioner och samlarobjekt. Varje karaktär kommer också att ha möjlighet att slåss med två utbytbara vapen, använda combo attacker och utföra dubbla hopp. Spelaren kommer också att kunna rida på olika mounts, använda krigsmaskiner och spendera sin surt förvärvade pengar i städer över hela Sacred Citadel-världen.

Utvecklarna Deep Silver utannonserade idag nyheter om Ancarian Ranger klassen med en ny trailer

Sacred Citadel släpps 2013. Sacred 3 är även under utveckling.

[youtube id=”RlrXvAVrX0I” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.