Vi öppnar 101 lådor i Overwatch: Halloween Terror!

Så var det dags att återigen smälla på stort och se vad Overwatch har att erbjuda i deras andra Halloween-event!

Vi har skaffat loot boxes för att se till att klippa de fräsigaste sakerna från Halloween Terror, det senaste eventet i Overwatch. Med start den 10:e Oktober, fram till den 1:a November, har vi chansen att skaffa unika skins, sprayer och voice lines, samt stacka upp på det godis vi inte fick i förra årets Halloween-event. Med helt fantastiska skins till Symmetra och Zenyatta och flirten med Lost Vikings i Torbjörns skin finns det en del riktigt kvalitativa saker att få. Tyvärr är återanvändningen större delen av utbudet och utöver de åtta skins som är nya för i år är det inte mycket mer som lockar på loot-fronten. Men missta er inte – det är några av de absolut häftigaste skins som vi sett i Overwatch!

Utöver den kosmetiska biten får vi stifta ny bekantskap med Junkenstein’s Revenge – det arkadläge som gör en comeback i år. Fienden utökas med The Summoner och vi får ta del av fullblodskaoset som är Junkenstein Endless – en utökad variant av det vanliga spelläget. Istället för att bara välja mellan Soldier 76, Ana, Hanzo och Mcree får vi utökning med Genji, Torbjörn, Widowmaker och Zenyatta. Överlev tolv vågor med fiender, där motståndet kan stacka hjältar mot dig. Överlever du alla vågor startar bonusdelen och du kommer få slåss i en hopplös kamp, tills du dör. Det är här kaoset börjar på allvar. Försök hålla borta alla självmordsbenägna zomnics medan du försöker hantera tre Roadhogs, t.ex. Galenskap I tell ya.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.