Bethesda bjuder på matig video om nya Wolfenstein II: The New Colossus

Amerika kallar och som den supersoldat som du är i kommande Wolfenstein II: The New Colossus så är det upp till dig att använda dina nävar, alla vapen du hittar och din list för att övervinna det största hotet sedan skivat br… Hitler vann kriget. I Wolfenstein är det nämligen en ny tidslinje som gäller (om du missat det) och nu är det upp till kamp!

Till ditt förfogande har du en imponerade arsenal av dödsmaskiner och diverse skjutdon. Nytt för denna gång är även att de allra flesta vapen du plockar upp går att modifiera samt “dual-wielda”. Helt enkelt, om det inte räcker med ett maskingevär så kan du ramma runt med två! More is more, som jänkarna säger.
Videon som det bjuds på är 22 min av rent hysteri och visar helt klart att det här är Bethesdas svar på DOOM, som släpptes förra året. Det ser galet ut och verkar hålla ett sinnesjukt tempo, så bered dig på att hinka energidricka och vråla så vinegummit flyger ur käften!

Min personliga favorit är den enorma eldsprutande dödshunden du kan ta över, mer kommer jag inte spoila ur videon utan låter er läsare få ta del av kaoset. Mycket nöje.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.