Overwatch firar två med gratishelg

I veckan drog det andra årliga Overwatch Anniversary-eventet igång. Fram till en bit in i juni kommer det vara möjligt att få tag i alla gamla skins och andra cosmetics. Dessutom blir det från och med idag den 25 maj till och med måndag den 28 gratis prova på-helg. Detta gäller samtliga plattformar, kräver för PlayStation 4 inte PS Plus och ger tillgång till samtliga 27 hjältar och 18 kartor som i dagsläget finns i spelet. (Det bör noteras att PS Plus krävs för fortsatt spel efter gratishelgens slut, samt att spel på Xbox One kräver Xbox Live Gold även för trialversionen). För den som efter den 28 väljer att köpa spelet går det att behålla all XP och loot förutsatt att samma konto används.

Overwatch finns tillgängligt för PC, PlayStation 4 och Xbox One. Läs mer om gratishelgen, eventet och spelet här

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.