2K kan det där med snyggt svett – NBA 2K21 kommer till PS5

2K fortsätter visa att svett är en viktig beståndsdel i snygga sportspel. Under gårdagens Playstation 5-presentation visade studion upp basketspelet NBA 2K21 och alla kan nog vara överens om att det lilla vi såg var en fröjd för ögat.

I trailern får vi träffa NBA-stjärnan Zion Williamson och Greg Thomas från Visual Concepts när de berättar om den nya generationens konsol. Vi får dessutom en försmak av galet snabba laddningstider och realistisk grafik. Främst när det gäller svettdroppar. Det bör också tilläggas att spelet till större delen är utvecklat från medarbetarnas egna hem, då de på grund av covid-19 inte kunnat jobba från studions lokaler.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.