Spela katt i en värld av robotar i Stray

Spela katt i en cyberstad befolkad av robotar. Ett underligt koncept med vi är sålda.
Ett science fiction-kattspel!

Stray, ett dystopisk science fictionsspel där du kliver in i tassarna på en katt för att försöka hitta ut till det fria släpps 2021 till Playstation 4 och 5 samt PC via Steam. Stray är utvecklat av en liten fransk studio vid namn Bluetwelve Studio som enligt dem själva består till mestadels av katter.

Naw…

Stray är ett tredjepersons äventyrsspel där du som snabb och smidig katt ska interagera med omvärlden på smarta och lekfulla sätt för att ta dig genom den mekaniska staden och dess faror. Ibland får du till och med irritera din omgivning i sann kattanda!

Du kan läsa mer om Stray på dess officiella hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.