Över 50 miljoner Playstation 4 sålda världen över

Sony skriver idag i ett pressmeddelande att det har sålts över 50 miljoner Playstation 4 över hela världen. En bidragande orsak har varit lanseringen av nya PS4 Pro och PS4 Slim, samt att årets Black Friday-vecka var den bästa i Sonys historia. Även speltitlarna fortsätter att gå bra med över 369,6 sålda spel fram till den 4 december 2016.

– Vi är verkligen tacksamma för det enorma stöd som våra fans och samarbetspartners världen över har visat, och att vårt PS4-community fortfarande blomstrar tre år efter lanseringen, säger Andrew House, President och Global SEO på Sony Interactive Entertainment.

PS4 säljs för tillfället i 122 länder och regioner världen över.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.