PS4 Firmware v1.70 är här men inte utan problem

För några dagar sedan släpptes den senaste mjukvaruuppdateringen till Playstation 4. Firmware v1.70 som den heter kom med en rad features som listas nedan och som är ganska självklara i sin funktion. Däremot är det väldigt många som rapporterat att deras PS4 blivit obrukbara efter uppdateringen. Detta inkluderar bland annat att skärmen blir svart eller att spel inte laddar. Om du ännu inte uppdaterat din PS4 till firmware v1.70 kan det kanske vara en idé att vänta tills det att Sony gjort något åt det.
Observera att dessa problem inte drabbar alla. Jag rekommenderar er som gärna vill uppdatera att ni först kollar några anmälningar på Playstation 4:s supportforum för att orientera er i riskerna.

De nya funktionerna i v1.70:

– Redigera och dela spelvideos med den nya appen SHAREFactoryTM

– Automatisk nedladdning av förbokade spel

– Större möjligheter att dela spelvideos med HDCP avstängd

– Se livesändningar i HD, eller spara dem till senare

– Enkel delning av videos och skärmbilder via USB

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.