A Void Hope – nytt från svenska Elden Pixels

Göteborgsstudion och skaparna av Alwa’s Awakening, Elden Pixels, presenterar nu sitt senaste pixel-äventyr A Void Hope. Den 19 juni släpps ett demo av spelet till PC via Steam. Fullversionen kommer också att gå att spela på Nintendo Switch.

A Void Hope tar oss med på ett äventyr genom ögonen på ett par som söker efter en botemedel mot det märkliga tillstånd som drabbat deras stad. Genom deras personliga resa kommer du att utforska minnen som inte alltid är lätta att tolka i din strävan efter mening i en värld där allting sakta försvinner.

För att lyckas måste du lösa komplexa pussel och navigera genom utmanande plattforms-banor. Sin vana trogen har Elden Pixels lagt stor vikt vid spelets visuella stil och stämningsfulla musik. Detta är ett spel vi ser fram emot lite extra i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.