Wargaming hjälper offren för sprängningen av Kakhovka-dammen

Spelutvecklare Wargaming, som bland annat ligger bakom World of Tanks, har beslutat att stödja offren för förstörelsen av Kakhovka vattenkraftverk och donera 4 miljoner UAH, drygt 1,1 miljoner SEK, till United24, den officiella insamlingsplattformen i Ukraina.

Pengarna kommer att användas för att köpa utrustning och material för räddningsoperationer i regionen, såsom livbåtar och flottar, motorpumpar, grävmaskiner, bulldozrar och kranar, brandsläckningsutrustning, dykdräkter, avskärmningsbarriärer, bärbara vattenreningsstationer med mera.

Wargaming-teamet skriver i ett pressmeddelande att de beundrar volontärerna och de ukrainska räddningstjänsterna som har räddat människor och djur under de första dagarna av katastrofen. Med donationen vill studion hjälpa dem som har drabbats och tillföra ekonomiska resurser som kommer att bidra till att eliminera konsekvenserna av förstörelsen av kraftverket.

Wargaming står vid den ukrainska befolkningens sida i de svåraste tiderna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.