Åk på semester med Dracula i Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard

Vill du hänga med Adam Sandler-Dracula, Kevin James-Frankenstien och en skara andra skojiga monster på en kryssning?  …Ja, vare sig du vill det eller inte så har du nu chansen. I dagarna utannonserades spelet Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard till PS4, Xbox One, Nintendo Switch och PC under sommaren 2018.

Spelet kommer att utspela sig efter den tredje filmen och följer en helt egen storyline där Draculas familj och vänner blir strandsatta på en öde ö och måste jobba tillsammans för att komma därifrån innan det är för sent. Möt nya vänner, spöa dumma fiender, klä dig i din finaste Hawaiiskjorta och häng med karaktärerna från Hotel Transylvanien-filmerna.  Det blir kul, jag lovar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.